En af klubbens helt store stjerner har udtalt, at han bliver i klubben i næste sæson.

Spørgsmålet er så bare, hvad der sker efter. For Mbappe lover nemlig kun, at han bliver i den franske hovedstad en sæson mere – ikke mere end det.

Der skal gå meget galt, hvis ikke Mbappe og hans kolleger fra Paris går hen over vinder det franske mesterskab endnu en gang. Klubben ligger suverænt nummer et med hele 19 point ned til andenpladsen fra Lille. De bliver efterfulgt Lyon og Saint-Etienne.

Klubben og dens fans kan glæde sig over den nyhed. Og en til. For det er nemlig kommet frem, at en af klubbens største spillere, bliver i klubben i næste sæson.

Det er som nævnt wonderkiddet Kylian Mbappe, der har udtalt, at han vil tilbringe næste sæson i PSG også. Der har ellers været mange rygter om, at den franske angriber næsten skulle have indgået en aftale med Real Madrid bag PSGs ryg.

Mbappe i hopla

“Jeg bliver i PSG. Jeg kom til PSG for at være en del af deres projekt. Jeg er glad for, at Real Madrid er interesseret. I fremtiden vil jeg meget gerne arbejde med Zidane, der gør et godt stykke arbejder dernede. Jeg vil blive ved med at se deres kampe som fan. ” slog den unge franskmand fast.

Efter PSG meget overraskende tabte 5-1 til andenpladsen Lille blev Mbappes fremtid endnu en gang betvivlet. Han gik selv og sagde, at klubbens mentalitet simpelthen var for dårligt. Han gik også i flæsket på manager Thomas Tuchel.

Efter det blev han bænket. Han vendte dog stærkt tilbage og lavede et hattrick mod sin gamle klub fra AS Monaco.

Den blot 20-årige angriber har i denne sæson lavet 36 mål og vanvittige 17 assists. Og det er altså kun i 40 kampe. Han har en stor fremtid foran sig og mon ikke han bliver en af verdens allerbedste i fremtiden.