Den nye Manchester United-spiller Fred siger, at han udover at spille godt på banen, også har en anden mission. Han vil nemlig bringe sit hjemland ind i omklædningsrummet i den røde del af Manchester. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis. Den 25-årige tidligere Shaktar Donetsk-spiller vil forsøge at få sine holdkammerater til at smile og glæder sig over tilværelsen gennem dans, grin og leg og musik. Han vil bringe liv til omklædsningrummet som han selv siger i et interview.

3-2-nederlaget til midterholdet Brighton kombineret med holdets helt store stjerne, Paul Pogba og hans utilfredshed har gjort træner Jose Mourinho meget frusteret og man kan snakke om en mindre krise i The Red Devils som klubben også kaldes.

Det vil Fred dog ikke desto mindre gøre op med. Forud for mandagens opgør med Tottenham siger Fred, at han vil bringe solskin og glade dage til United. Også i de hårde tider. Akkurat som hans landsmand Anderson gjorde for nogle år siden. Da han var i United.

Fred siger om Anderson og hans rolle i omklædningsrummet:

“Til sidst spillede han ikke så meget, men han forblev positiv og glad og det er det vi brasilianere rent instinktiv gør. Det følger ligesom med os. Vi griner og har det sjovt og det er også målet med det hele: at få de andre med på det. Hvis vi går glade på banen, så har vi også en god kamp. Det er i hvert fald min overbevisning.”

Og træner Mourinho er også positiv indstillet over for Freds attitude. Og hans egen bevidsthed om hvordan hans attitude påvirker andre. Mourinho siger:

“Vi er rigtig glade. Og en del af den person Fred er, er at han spreder glæde omkring sig. Han er sjov og smiler altid og det smitter. Uanset hvad andre siger. Han taler ikke så godt engelske endnu, men han taler med alle og forsøger at deltage.”