Fredag er for mange en god dag, og nu blev den lige det bedre! Alle de store navne er her… Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jamie Vardy

hf

Transfer: Leicester City til Fenerbahce

Noget af et underligt rygte. Tyrkerne fra Fenerbahce holder et vågent øje med Leicester Citys store angriberstjerne Jamie Vardy sammen med hans holdkammerat Ahmed Musa, eftersom klubben vil have nye angribere.

Lucas Moura

hghgk

Transfer: Paris Saint-Germain til Inter Milan

Den brasilianske kantspiller Lucas Moura ser ud til måske at forlade den franske hovedstad, for til gengæld at komme til Serie A klubben Inter Milan. Det sker efter Moura ikke rigtig har formået at etablere sig som en fast spiller for PSG. Han er 24 år.

 Simon Kjær

Kjhj

Transfer: Fenerbahce til Arsenal 

Arsene Wenger vil formentlig investere i nogle rigtige forsvarsspillere her til sommer, hvorfor den danske landsholdsspiller Simon Kjæer er et rigtig godt bud. Den 28-årige spiller kan hentes for omkring 100 millioner.

Davy Klaassen

Fdfhfds

Transfer: Ajax til Everton

Et skifte til Goodison Park er så småt ved at blive en realitet for Ajax kaptajn Davy Klaassen, eftersom den hollandske midtbanespiller angiveligt har accepteret et skifte for omkring 250 millioner.

Yannick Carrasco

bjbjk

Transfer: Atletico Madrid til Bayern Munich

Bundesliga mestrene for femte gang i træk ser ud til at forstærke sig yderligere på de offensive positioner. Douglas Costa forventes at forlade klubben, ligesom Alexis Sanchez måske kommer til tyskerne her til sommer. Ellers er Yanncik Carrasco et rigtigt godt bud på en breddespiller for sydtyskerne.

John Terry

dsfgds

Transfer: Chelsea til Birmingham City

Birmingham Citys cheftræner hedder lige nu Harry Redknapp og han har altid været mand for at hente erfaring til klubben, og den erfaring kan formentlig komme i form af den legendariske Chelsea og England legende John Terry, der netop har offentliggjort, at han forlader Chelsea denne sommer.