Premier League, der vel nok er verdens mest populære liga, vender atter tilbage i morgen, når først runde af sæson 17/18 indtræffer. Med det følger utallige lister og kåringer – noget vi selvfølgelig også går: 

AF KRISTIAN PARIS

Her er nogle lidt atypiske udfordrere til den gyldne handske, når sæsonen er ovre ( – i stedet for de sædvanlige med de Gea, Cech, Courtois og Lloris) .

Jordan Pickford – Everton

Som den dyreste britiske keeper nogensinde, har både fans, eksperter og holdkammerater ret høje forventninger til den tidligere Sunderland-vogter.

Derudover spåes han også som den gyldne fremtid på den engelske landshold, og det er ham, der skal holde buret rent efter Joe Hart-æraen.

Vi tror på, at den 23-årige englænder kan magte opgave og holde et par clean sheets for Everton i den kommende sæson.

Joe Hart – West Ham United

(Photo: Getty Images) 

Kommer tilbage til sit hjemland efter et år i udlandet: sidste sommer sendte den nye manager, Pep Guardiola, Hart væk til Torino i Serie A fordi han var for dårlig med fødderne.

Nu er den engelske landsholdskeeper igen tilbage og han har i den grad noget han skal bevise. Godt nok har arbejdsgiveren fået et gevaldigt dyk nedad, men vi tror på, at det ikke spiller nogen rolle for den rutinerede vogter.

Hart skal nok holde buret rent for West Ham i den kommende sæson. s.

 Fraser Forster – Southampton

Fraser Forster har været en kæmpe forstærkning på Southampton holdet. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Forster spillede imponerende nok alle ligakampe for Southampton i sidste sæson, og han gjorde sig i den grad positivt bemærket. Den næsten to meter høje keeper har desværre kun spillet seks landskampe i sit 29-år lange liv.

Men mon ikke denne sæson bliver det endelig gennembrud. Forster har trods alt i hvert fald et halvt årti tilbage på allerhøjeste niveau, og denne sæson kan meget vel blive året, hvor alle får øjnene op for hans niveau.

Vi tror på ham som en seriøs udfordrer til den gyldne handske.