Pep Guardiola har gjort Arsenals ubestridte største stjerne, Alexis Sanchez, til sin absolut topprioritet, når transfervinduet begynder igen til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

City ser ud til at være sikre på at sikre sig Sanchez for den komme sæson, 17/18. Guardiolas første sæson i spidsen for City har mildest talt været en skuffelse, og hverken ham eller spillerne har levet op til omverdenens forventninger.

I venstre side: 

Man City line-up with Alexis

Sanchez vil passer perfekt ind i denne 4-3-3 formation, og han vil passe perfekt med Aguero og Sterling. Hvis de tre spiller sammen, vil det formentlig ikke være så fast, hvor de spiller, men mere en flydende overgang, hvor de tre kan skiftes til at lægge på toppen eller på kanten.

På midten 

Alexis har i højere og højere grad spillet centralt for Arsenal, og der en rolle han kan være i igen på Etihad.

Den største nedtur ved den opstilling er at de må undværet Sergio Aguero. Det er bestemt en mulighed eftersom argentinerens fremtid på Etihad stadig er usikker.

 

Man City line-up with Alexis

Fuldt far fremad!

Man City line-up with Alexis

Guardiola har for en stund begravet eksperimentet med 3-4-3 opstillingen. Måske vender spanieren tilbage til det system, afhængig af,  hvilke spiller han får fingrene i til sommer.

Ved at spille Alexis i en smule mere tilbageholdende rolle, hvilket også tvinger spillere som Kevin De Bruyne, David Silva and Gundogan længere tilbage på banen, vil det skabe mere plads til netop Sanchez og Jesus helt i top.

Denne opstilling ser udtrolig offensiv ud, men du kan aldrig udelukke den, når manageren hedder Guardiola. Derfor er det ikke umuligt, at City vil stille op i noget lignende det her. Med Sterling og Sane, der sørger for bredde i banen, sammen med tre-back-forsvaret Kolarov, Kompany og Stones, der sørger for de defensive pligter.