I går skete der en af denne VM-kvalifikationsrundes største overraskelser. Den legendariske fodboldnation, Italien, der har været med til VM siden 1958, og vundet den prestigefyldte turnering en håndfuld gange, skal IKKE med til VM i 2018 i Rusland næste sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Oven på det tager vi en lille smule pis på det hele, og prøver at forestille os, hvordan nationens landshold vil se ud næste gang, der er VM – i 2018.

1. KEEPER: Gianluigi Donnarumma

Donnarumma vil kun være 23 år til VM i 2018, og allerede nu er han fast starter på AC Milans første hold. Han bliver med sikkerhed den nye Buffon.

Other option(s): Mattia Perin (28)

2. CB: Daniele Rugani

En af efterfølger til Italiens tre legendariske midtstoppere (tidligere alle fra Juventus) er Rugani, der kun er 27 år til næste VM.

3. CB: Alessio Romagnoli

En af de andre italienere i forsvaret, der har gjort sig bemærket på det seneste er Romagnoli, der sammen med Rugani kommer til at danne et solidt makkerpar i 2022, hvor han også er 27 år.

4. CB: Mattia Caldara

En af de lidt mere ukendte. Men en del af de italienske landshold der nåede U21 EM tidligere på sommeren – kommer helt sikkert også til at være inde over A-holdet i 2022.

5. WB: Andrea Conti

En af nøglespillerne i Atlanta i denne sæson er Andrea Conti, der kommer til at være 28 år næste gang VM  afholdes. Vi håber på at se ham med.

6. WB: Leonardo Spinazzola

Har vist usædvanligt gode takter på det seneste og vi tror på, at han kan holde niveauet til 2022 – men dog; det er alligevel hele fire år.

7. CM: Manuel Locatelli

Har været i AC milan siden han var 11 år gammel, og selvom han ikke har spillet meget i denne sæson, tror vi på, at han nok skal få sin chance.

8. CM: Marco Verratti

Godt nok er han 29 år gammel, når VM afholdes igen, men vi tror på den karismatiske playmaker stadig har samme høje niveau som han har lige nu.

9. AM: Federico Bernardeschi

Som 28-årig kan han opleve sit første VM og han vil med sikkerhed gøre, alt, hvad han kan for at komme med.

10. AM: Lorenzo Insigne

 (Photo by Ciro De Luca/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Insigne er 31 år gammel til sommer, men det betyder ikke han stadig kan være god. Insigne er naturligvis også på toppen efter de 30 år er rundet.

11. ST: Patrick Cutrone

Den kæmpestore angriber er en, der kan score mål på alle måder. Han er vaskeægte angriber og han bliver vital for Italiens succes – hvis de altså kommer med.