Højre Back – Dani Alves

(Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images)

Dani Alves afvister totalt at gå på pension. Derfor kunne han være på udkig efter en ny klub til sommer, når hans kontrakt hos PSG udløber.

Den 36-årige højreback har vundet flere trofæer end nogen anden og har både haft succes i Spanien, Italien og nu også Frankrig. Udover han vil have rigtig mange penge i løn, så er han et rigtig godt indkøb på en frie transfer.

Central Midtbane – James Milner

James Milner har de sidste par sæsoner været en del af Liverpools blomstrende succes. Nu er han til og med i CL-finalen med klubben.

De har dog ikke forlænget hans kontrakt endnu. Det betyder den 33-årige midtbanespiller står uden kontrakt når denne sæson er slut.


Central Midtbane – Ander Herrera

Ander Herrera har for nyligt indrømmet, at han forlader Old Trafford denne sommer, når samarbejdet ophører.

Det er noget af et slag for United. For Herrera har helt bestemt været en af de bedste spillere for klubben i denne fiasko af en sæson som De Røde Djævle har gang i.

Han er blevet sat i forbindelse med PSG blandt andre. Helt sikkert en af de bedste frie spillere denne sommer.

​Ander Herrera ​recently ​confirmed he will leave Manchester United once his contract expires this summer, in what was one of football’s worst kept secrets. 

It’s been a pretty bleak season for the Red Devils, but the Spaniard has been one of the few players to receive plaudits, making his impending exit from Old Trafford all the more frustrating.

The 29-year-old, who has been linked with Paris Saint-Germain, will leave after five seasons at the club, having lifted the EFL Cup, FA Cup and Europa League. 

10’er – Juan Mata

En del spillere forlader Manchester United som frie spillere denne sommer . En af dem er Herreras landsmand, Juan Mata. Den 31-årige 10’er kom til klubben i i 2014 og har siden da gjort et rigtig godt stykke arbejde i en svær tid for klubben.

En spiller der er i sit efterår, men stadig kunne være værdifuld for flere klubber. Specielt når han er frie på markedet.