Manchester United og Juventus er blevet enige om en aftale, der sender argentinske Paulo Dybala til Old Trafford for 86 millioner pund denne sommer.

Det erfarer transferpodcasten The Transfer Window, der består af journalisterne Duncan Castles, The Times, og Graham Hunter, BBC og Sky Sports med flere, samt fodboldkonsulenten Ian McGarry.

Forleden berettede adskillige italienske medier, at Manchester United var i forhandlinger med Juventus om argentinske Paulo Dybala, men Transfer Window Podcast påstår, at en forhåndsaftale allerede er indgået mellem de to klubber.

Ole Gunnar Solskjær

”Der har været adskillige rapporter fra Italien om, at Manchester United er interesseret i Paulo Dybala”, fortæller Ian McGarry i podcasten.

”Vores kilder og information fortæller os dog, at Manchester United allerede er blevet enige om en forhåndsaftale, hvor de betaler frikøbsklausulen på 100 millioner euro for at hente Dybala fra Juventus.”

Den argentiske offensivspiller har haft en forholdsvis stille sæson efter egne standarder, hvilket til dels kan tilskrives indkøbet af Cristiano Ronaldo i sommer. Spilletiden har været mindre, men Dybala står noteret for 10 mål og seks assists i alle turneringer for Den Gamle Dame denne sæson.