Hvis du bare har fulgt en lille smule med i de britiske medier de sidste par dage, ved du også, at Conte har været særdeles frustreret over, at alle hans Premier Leauge konkurrenter har sikret sig flere nye ansigter, og han endnu ikke har. 

AF KRISTIAN PARIS

Det faktum bliver der lavet om på nu. For de engelske Premier League mestre Chelsea ser ud til at forlænge med deres manager, Antonio Conte, efter der har været rygter om, at italieneren for lader Stamford Bridge ovenpå hans frustration. Conte var under frustrationen det primære mål for den italienske Serie A klub Inter Milan, der netop er blevet overtaget af rige kinesere.

Men valget faldt dog på Luciano Spalletti.

 

Chelsea er opsatte på at beholde manageren uanset hvad, og den italienske Sky Sports journalist Gianluca Di Marzio hævder, at forhandlingerne mellem Conte og London klubben skrider fremad. Via hans Twitter profil.

 (Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images)

Eftersigende skulle de to parter have mødtes i går eftermiddag for at diskutere en ny aftale for den karismatiske manager fra støvlelandet.

Den 47-årige manager holder lige nu en velfortjent familie ferie i Torino, og forventes dermed at underskrive en forlængelse, når han vender hjem til England.

Conte kan nemt, via den nye aftale, komme til at tjene i omegnen af 95 millioner og 100 millioner på et år. Men de sidste detaljer mangler stadig.

Men Conte forventes dog også at forlange at få næsten ubegrænsede midler til at handle ind på på transfermarkedet. Ellers vil han ikke forlænge med London klubben.

Og Conte har ikke små fyre i sigte. De sidste par dage har der været adskillige rygter, der kæder klubben sammen med spillere som Alex Sandro fra Juventus og klubbens tidligere spiller Romelu Lukaku.

Ligeledes er Monacos midtbanespiller Tiemoue Bakayoko også et aktuelt emne.