Fulham har nu officielt annonceret, at de har hentet endnu en spiller. Denne gang er der tale om en allerede etableret Premier League spiller.

Det er Swansea spilleren Alfie Mawson, der skifter til de nyoprykkede englændere for en ukendt sum. Den engelske landsholdsspiller skriver under på en fireårig aftale med klubben.

Mawsons fremtid har på det seneste været usikker. Hans tidligere klub, Swansea, rykkede nemlig ned i sidste sæson. De skal dermed tilbringe den kommende sæson i the Championship. Mens waliserne gør det får Mawson lov til at fortsætte lidt tid endnu i den bedste engelske række. Denne gang for Fulham.

(Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

Begejstrede for samarbejdet

Den 24-årige spiller har sagt følgende til Fulhams officielle website: ” Jeg er meget glad for at komme til Fulham. Jeg er begejstret over det projekt vi har i gang i klubben og det var fantastisk fodbold de spillede i sidste sæson. Jeg kan ikke vente med at blive en del af klubben og den kommende succes! ”

Han forsatte: “Jeg er glad for at være en del af så stor en klub som helt sikkert kommer til at gå godt i Premier League.”

Sportsdirektør i klubben Tony Khan har sagt følgende om handlen: ” Jeg er glad for at kunne præsentere, at Fulham Football Club  har hentet Alfie Mawson! Alfie er en spændende ung spiller, der har en stor fremtid foran sig. Han kommer helt sikkert til at spille en vigtig rolle for os i de kommende sæsoner. ”

“Alfie er blevet spejdet af adskillige fra vores talentspejder afdeling. De har givet os troen på, at det her er en rigtig transfer eftersom vi forbereder os på at være i Premier League i mange sæsoner fremover. ”

Fulham er en af tre oprykkere fra the Championship. De to andre er Newcastle, der kun har været væk fra den bedste række i en 1 sæson, og Wolverhampton.