Den midlertidige træner hos Fulham, Scott Parker, fortæller, at han ikke vil tøve med at bruge Harvey Elliott i Premier League.

af: Emil Plovgaard

Scott Parker Fulham
Foto: Clive Rose/Getty Images

Harvey Elliott er på vej frem i verdenen. I de sidste to Premier League-kampe har Elliott siddet på bænken.

Nu har han fået endnu et skub fremad. Hans nuværende træner, Scott Parker, hylder den unge spiller og kalder ham fremragende. Derudover er han også klar til at bruge ham, hvis det bliver nødvendigt.

Elliott har i de seneste to kampe mod henholdsvis Everton og Bournemouth siddet på bænken – dog uden at komme ind.

Hvis han kommer på banen, før sæsonen er slut, så vil han blive den yngste spiller i Premier League nogensinde.

Den yngste spiller, der nogensinde har optrådt i Premier League, hedder Matthew Briggs. Han kom på banen (også for Fulham) i en kamp mod Middlesbrough i 2007. Dengang var Briggs blot 16 år og 68 dage.

Allerede nedrykkede Fulham skal i denne weekend møde Cardiff, der ligger tredjesidst i Premier League.

Dermed venter en oplagt mulighed for Parker til at give Elliott debut i Premier League.

Elliott har allerede fået sin debut for Fulhams førstehold. Således fik han spilletid i EFL-Cuppen imod Millwall i september sidste år, i en alder af blot 15 år og 174 dage.

Parker: Ville ikke have nogen kvaler med at bruge ham

“Han sidder på bænken, fordi han fortjener at sidde der. Han har trænet med os i de sidste tre uger, og han har været fremragende,” fortæller den midlertidige Fulham-træner ifølge Daily Mail.

“Hvis jeg føler, at tiden er den rette, eller hvis jeg har brug for Harvey, ville jeg ikke have nogen kvaler med at bruge ham.

Han er en teknisk god spiller. Et særligt talent. Han har noget naturligt over sig. Noget lethed. Han er meget kølig med bolden og har et godt overblik, taget hans alder i betragtning,” fortæller Parker.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer