Den spanske midtbanespiller Thiago Alcantara erkender styrken af Atletico Madrids forsvar og fastslår samtidig, at det er verdens bedste. Dog kan Bayern München forhåbentlig slå dem i onsdagens Champions League-opgør. 

Af David Paris 

Thiago Alcantara fortæller til det engelske medie Goal, at han synes, at Atletico Madrid firebackkæde, forsvaret, er det bedste i hele verden. Dog er spanieren selvsikker og tror på en Bayern München-sejr i onsdagens Champions League opgør på hjemmebane, Allianz Arena.

Sidste sæson tørnede de hold også sammen og der løb Diego Simeone mandskab med en sejr på grund af godt forsvarsspil og hurtige kontraangreb. I dag trænes Bayern München af Carlo Ancelotti og det kan måske give en fordel for Thiago Alcantara og hans holdkammerater, for træneren har nemlig spillet mange gange mod Atletico Madrid med Real Madrid i den spanske La Liga.

“Jeg ser virkelig frem til kampen. Atletico nåede finalen sidste år. Vi ved fra semifinalerne sidste år, hvordan de spiller. Vi kender deres styrker og deres svagheder. Vi er nødt til at klargøre alle vores våben mod dem. De forsvarer bedre end os, bedre end Barcelona, bedre end noget andet hold i verden.”

“Vi tænker ikke på hævn for sidste sæson, det er en anden kamp. Det er en gruppe-spilskamp, så det vil være mindre følelsesladet end en semifinale.”

Begge mandskaber vandt deres første gruppespilskamp, Bayern 5-0 mod Rostov og Atletico Madrid med 1-0 over PSV.