Den brasilianske angriber har været i fantastiske form under træner Pep Guardiola i denne sæson og en nye statistik viser, at han faktisk er så suveræn, at han kun skal bruge 80 minutter på banen for at score. 

Af David Paris 

Med syv vundne kampe ud af otte mulige go 29 mål scoret, topper Manchester City fra den blå del af byen Manchester, Premier League to point bedre end nummer to. En af årsagerne er angriberen Gabriel Jesus. Først vil vi dog fremhæve offensiv-spilleren Kevin De Bruyne, der vel nok er den bedste spiller i Premier League lige nu. Den belgiske landsholdsspiller har været eminent god til at sætte sine holdkammerater op i de første otte kampe i Premier League. Derudover har han også selv scoret mål, som f.eks. matchvinder-målet mod Chelsea med sit dårlige ben fra 23 meters afstand.
En af dem, der gør De Bruyne god og en af dem, De Bruyne gør god, er angriberen Gabriel Jesus.
Han har indtil videre scoret seks mål, akkurat så mange som holdkammeraterne Aguero og Raheem Sterling. Ligesom Chelseas Alvaro Morata og Tottenhams Harry Kane og er på samme antal mål. Den eneste, der lige nu har scoret flere, er Romelu Lukaku. Vi vil dog påstå, at han er bedre foran mål end Lukaku. I hvert fald, hvis man kigger på nedestående statistikker.

Jesus skal lige nu kun bruge 80 minutter på banen for at score, mens Lukaku skal bruge mere end én hel kamp, nemlig 103 minutter. 

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Jesus har været involveret i 21 mål (15 mål og seks assists) i 20 kampe i alle turneringer for Manchester City. 13 af de mål er blevet scoret i den bedste engelske række i kun 15 kampe. Taget sidste sæson i betragtning også. Kun to spillere er bedre i de første 15 kampe end Jesus i Premier Leagues historie, nemlig Andre Cole med 15 mål og Mick Quinn med 14 mål.