Af David Paris 

Tottenham-spilleren Erika Lamela ser ud til at være klar til at spille fodbold igen. Den hurtige og driblestærke kantspiller eller offensive midtbanespiller har været ude med en skade i næsten et år, men nu ser ventetiden ud til at være ovre for den argentinske landsholdsspiller. Hans hårde og stærke arbejde med genoptræningen har nemlig båret frugt og flere eksperter skriver, at comebacket er kommet hurtigere end ummidelbart forventet.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino skulle fået meddelt af Erika Lamela, at han selv synes han er klar til at spille fodbold igen i klubbens næste Premier League-kamp, som er mod Leicester City senere i dag, tirsdag.

Lamela, der tidligere har spillet for blandt andet Roma, har været ude med en skade siden oktober sidste år og ligner altså en helt ny mand i Spurs-truppen. Han kommer nemlig, ifølge det engelske medie The Telegraph til at sidde på bænken for London-mandskabet netop mod Leicester City.

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 26: Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates scoring a goal as team mate Erik Lamela of Tottenham Hotspur follows during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane on September 26, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Pochettino fortæller til selvsamme medie, at der er ingen tvivl om, at 25-årige Lamela kommer til at gøre comeback inden længe. Han siger: “Der er ingen tvivl. Han er en konkurrence dygtig spiller, altid fokuseret på sin tilbagevenden, så jeg er sikker på, at alt nok skal gå godt. Det er selvfølgelig svært efter et år, men jeg tror at han kommer til at gøre det godt. Forventningerne er høje, men Lamla er en type, der kan klare det. Så af alle, kan man sige, at det faktisk er ok, at det sket for ham.”