Galatasaray har eftersigende tilbudt en af deres spillere en ny kontrakt og en lønforhøjelse i håbet om, at han bliver i Tyrkiet. Dette på trods af, at Manchester United har meldt deres interesse i spilleren og gerne vil have ham til Old Trafford. 

Af David Paris 

Den tyrkiske klub Galatasaray vil rigtig gerne beholde deres portugisiske stjerne Bruma, men det er ikke sikkert, at det bliver sådan. De vil beholde ham i Tyrkiet så meget, at de har tilbudt den 22-årige midtbanespiller en helt ny kontrakt med en lønforhøjelse på 20 millioner danske kroner.

Brumas kontrakt med de tyrkiske mestre udløber næste sommer, såfremt klubben ønsker at få penge for ham, er det nødvendigt at de forlænger kontrakten med ham denne sommer. Den engelske avis Fanatik skriver, at Manchester United er meget interesserede i Bruma, der flere gange har optrådt for det portugisiske landshold. De vil eftersigende rigtig gerne have ham til Old Trafford forud for næste sæson.

Bruma startede sin karriere i hjemland i Sporting CP, men valgte i 2013 at skifte Portugal ud med Tyrkiet og nu kan rejsen se ud til at gå til England. Galatasaray er nemlig ikke helt tålmodige og beslutter Bruma  sig ikke, kunne klubben godt overveje at sælge ham for at undgå dårlig stemning og intriger i omklædningsrummet.

Manchester United-træner Jose Mourinho stammer også fra Portugal og deres fælles nationaliteter kunne derfor spille en rolle i Brumas fremtid. Mourinho har før haft held med spillere fra Portugal er er god til at håndtere dem. Se bare på Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Derudover forventes det også, at 52-årige Mourinho får en travl sommer, i det spillere skal handles ind til at forberede dette sæsons resultat i Premier League, som blev en sjetteplads.