Den bedste engelske fodboldrække og den liga, som nogen kalder verdens bedste og hårdeste, Premier League startede i går med Leicester City vs Manchester United. I dag er der flere kampe. Og de spiller alle sammen om en ting. At vinde Premier League. Og det har Pele en mening om. Den tidligere brasilianske landsholdsstjerne har udtalt, hvilket hold han ser har mest sandsynlighed for at vinde dette året PL, som Premier League også bare forkortes. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Pele, der tidligere er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, forudser Liverpool til at blive de næste engelske mestre. Han mener, at de brasilianske stjerner på Liverpool-holdet Roberto Firmino og den nyindkøbte målmand Allison, kommer til at være væsentlige spiller i Premier League-trofæet – hvis klubben vinder det.

Sidste gang The Reds, som Liverpool også kaldes, vandt Premier League var tilbage i 1989-90-sæsonen, men nu bliver næste gang altså til sommer, om lidt under et år. Træner Jurgen Klopp er manden, der skal få Peles forudsigelser til at blive virkelighed. Om Pele får ret, er et spørgsmål om tid, men Merseyside-klubben har i løbet af transfervinduet forbedre mandskabet.

Aktive på transfermarkedet

Førnævnte Allison er købt ind til målmandspositionen, mens fløjspilleren Xherdan Shaqiri er blevet tilknyttet fra Stoke City. Naby Keita er ankommet til Anfield på en forhåndsaftale før sommerferien og midtbanespilleren Fabinho er blevet hentet i Monaco. Og så har Pele og Liverpool selvfølgelig stadig Mohamed Salah tilbage. Han var den mest scorende spiller i Europa sidste sæson i alle turneringer. Og kan han bare komme i nærheden af det, så har Liverpool en reel chance for at vinde.

Sidste sæson kom Liverpool i Champions League-finalen – netop med god hjælp fra topscoren Salah, men overmanden i Premier League blev altså Manchester City, der fik over 100 point. Og også slog rekord for det mest scorende hold nogensinde i PL.