En engelsk avis afslører interessante ting om Manchester Uniteds omklædningsrum, hvilket ikke er faldet i god jord hos klubbens fans. Hvad synes du om Luis van Gaals tiltag? 

Af David Paris

Det meste af Manchester Uniteds hidtil sæson har været en mindre skuffelser og med exit fra diverse turneringer, har holdet ikke meget at spille for i de sidste par kampe. Dog kan klubben, og klubbens fans glæde sig over, at The Red Devils har fået sig en ny guldfugl. Nemlig Marcus Rashford.

Rashford begyndte at blomstre, da han fik chancen som spydspids for Manchester-klubben, og har siden ikke set sig tilbage. Flere scoringer og flotte præstationer har givet den kun 18-årige angriber en nærmest fast plads i startopstillingen. Nu skriver den engelske avis The Mirror, at der kan være en alternativ grund til denne pludselige succes.

Bliv i U21-omklædningsrummet Rashford!

Førnævnte avis skriver, at Rashford, der i øvrigt er fra Manchester Uniteds eget akadami, ikke har tilladelse til at klæde om med de andre fra seniorholdet.

Football Soccer - Manchester United v Everton - Barclays Premier League - Old Trafford - 3/4/16 Manchester United's Marcus Rashford Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

“Det er ikke tilladt for Marcus Rashford at klæde om med førsteholdet på Manchester Uniteds træningsanlæg.

Den hollandske chef, Luis van Gaal, insisterer på, at Rashford og andre unge spillere, som Guillermo Varela, James Weir, Joe Riley, Donald Love og Regan Poole skal klæde om U21-omklædningsrummet med deres egne aldersgruppe.

Van Gaal, hans assistent, Ryan Giggs, og den nye akademichef, Nicky Butt, ønsker at holde deres unge stjerner på jorden, således, at de ikke giver dem førsteholdsspiller-privilegier lige med det samme.  de ikke er alt for ivrige efter at give stjernerne fremtidens alle de første hold privilegier straks,” slutter den engelske avis i en artikel for omkring en uge siden. 

Spørgsmålet er så, om dette kunne være en af grundene til at Rashford præsterer så godt, som han netop gør i øjeblikket? Giv din mening til kende i kommentarfeltet. 

Læs også: Vanvittigt: Rashford kan deltage i EM 2016

Læs også: Rashford slår Rooneys rekord