Hollandske van Gaal vil ændre Manchester Uniteds træningsanlæg. Det skriver Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 05:  (EXCLUSIVE COVERAGE)  Manager Louis van Gaal of Manchester United speaks during a press conference at Aon Training Complex on May 5, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Den hollandske manager på Old Trafford har nemlig hyret folk til at bygge et 8 meter højt hegn rundt om de røde djævles træningsanlæg. Det er for at undgå folk, der kigger ind mod Premier League-mandskabet, når de træner.

Hollænderen har lavet en del ændringer på anlægget siden sin ankomst, og nu er en ny altså på vej. Den rutinerede manager har fået lov til at bygge 8 store hegn i forskellige områder. Det er omkring 4 træningsbaner, et opvarmingsområde og så et målmandsområde.

Manageren og resten af Manchester United-staben er overbeviste om, at det skal give mere privatliv og bedre træningsforhold, når de kæmpe hegn er bygget.

Van Gaal har som sagt tidligere lavet ændringer på anlægget. Det er bl.a. at personale ikke må parkere i nærheden af førsteholdets baner, da det kunne genere spillerne. Og så må folk i klubben, der ikke har noget at gøre med fodboldholdet ikke spise i samme rum, som dem der er omkring og på førsteholdet.

Om alt det omrokering på Uniteds anlæg har givet hollænderen gode resultater, ja det må I selv vurdere.