Angriberen Luis Suarez spildte endnu et par chancer i weekendens kamp for Barcelona og der begynder at tegne sig et mønster. 3 mål i 11 kampe er ikke just imponerede for en spiller af Suarez’ kaliber og måske han endda han kommer til at være henvist til bænken det næste stykke tid. Noget ville vi i hvert fald gøre, hvis vi var træner Erneste Valverde.

Af David Paris 

Den uruguayanske angriber havde endnu en dårlig kamp for Barcelona i weekende, selvom de vandt 2-0. Suarez var ikke involveret i nogen af målene og blev da også skiftet ud. Den catalanske storklub vandt sikkert med 2-0 over Malaga, der inden lørdagens kamp kun havde ét point i otte kampe og en målscore på minus 14.
Der val altså med andre ord lagt op til en nem sejr for catalanerne hjemme på Camp Nou, men nervøse var fansene og det med god grund. Malaga er nemlig det mandskab, som Barcelona gennem tiden har haft sværest ved at slå; i sidste sæson måtte de tage til takke med en pointdeling på hjemmebane og i udekampe måtte de rejse hjem med et nederlag.
Barcelona kunne dog som sagt juble efter en vigtig sejr, der bragte dem yderligere i front i den bedste spanke række, La Liga. De har nu 4 point ned til nærmeste forfølger, Valencia og hele otte point til Real Madrid, der dog har én kamp i hånden. Når Barcelona vinder, så spiller Luis Suarez dårligt. Det er næsten blevet en vanesag. Det skriver Goal.com.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Angriberen fra Sydamerika var en endnu en gang en skuffelse. Han scorer ikke på sine chancer, er initiativløs på banen og arbejder ikke hårdt nok i presset.
Barcelona har i midtugen en pokalkamp og der kunne det unge andetvalg på angriberpositionen, Paco Alacer meget vel få chancen. Såfremt han imponeret træner Erneste Valverde kunne det være en mulighed at lade ham starte inde i La Liga fremover og måske giver Luis Suarez en pause til han er ovenpå igen.
For noget er helt sikkert: Suarez er ikke sig selv.