Gary Neville var ikke tilfreds med Manchester Uniteds spillere – og heller ikke Ole Gunnar Solskjær – som Everton smadrede med hele 4-0 på Goodison Park påskesøndag.

Manchester United

Uniteds sæson blev blot endnu værre, da de måtte lide et ydmygende 4-0-nederlag til Everton i Premier League.

I første halvleg var det Richarlison og Gylfi Sigurdsson, der via deres to mål drev gæk med Uniteds forsvar.

I anden halvleg gjorde Lucas Digne og Theo Walcott så ydmygelsen total for Ole Gunnar Solskjærs tropper.

Nederlaget var klubbens sjette i de seneste otte kampe i alle turneringer. Det har sat gang i debatten om, hvorvidt Solskjær nu er den rette træner til jobbet.

Solskjær gik ud mod udeafsnittet, da kampen var slut, og det så ud til, at han undskyldte til de medrrejsende fans.

Og det var en præstation, som heller ikke Gary Neville var tilfreds med. Han var heller ikke tilfreds med United-stjernen, Ole Gunnar Solskjær.

“Jeg er rasende. Alene det, at han går over og undskylder til fansene efter kampen er pinligt,” fortæller den tidligere Manchester United-spiller til Sky Sports.

“Der er noget dårligt ukrudt, som fylder meget. Det er ikke kun i haven, men rundt om hele huset.

Jeg har 100 procent tiltro til Ole Gunnar Solskjær, men han bliver nødt til at få noget støtte snart. Denne præstation var forfærdelig.

Jeg vil tro, at desto mere Ole Gunnar Solskjær ser på disse spillere, desto mindre tiltro vil han få til dem.”