AC Milans nuværende manager, Gennaro Gattuso, har rost den engelske landsholdsspiller til skyerne i håbet om måske at hente ham allerede til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Den tidligere Milan-legende er angiveligt meget interesseret i at hente Arsenals genfundne stjerne, Jack Wilshere, til den bedste italienske række.
Det er i sær efter klubbernes seneste møde i Europa League, at italieneren har fået øjnene op for den meget skadesplagede englænder.

Det skriver Goal.com, der også hævder, at Gattuso er en stor beundrer af den 26-årige engelske landsholdsspiller, der de seneste par år har haft nogle meget skuffende sæsoner.

“Jeg husker ham, da jeg mødte ham i samme turnering tilbage i 2011. Han kan spille i alle ligaer i verden. Han er ikke speciel hurtig, men har en exceptionel god teknik. ”

 (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Og manageren fortsætter:
“Han har evnen til at få bolden til at gøre arbejdet, og så ved han hvor han skal gøre af den. Han kan både spille som en støtte spiller, men også som angriber eller playmaker på midten. Wilshere har godt nok haft  nogle svære fysiske problemer, men han er en spiller som man sætter pris på, fordi han er anderledes og usædvanlig. Han kombinerer den engelske hårdhed med den spanske evne for at spille fodbold – det er derfor jeg kan lide ham.”

Wsilhere kan, hvis handlen bliver en realitet, blive et af mange nye ansiger i Milano klubben. I sommers fik klubben nye ejere, der havde usædvanligt med penge, og derfor blev der hentet omkring et dusin nye spillere til truppen i håbet om, at AC Milan igen bliver en af de førende klubber i Italien og Europa inden for blot nogle få år.

Mens Arsenal har haft en ringe sæson, har Wilshere faktisk gjort det imponerende godt, og det har ført til, at han for første gang i to år skal med på landsholdet til sommer.