Manchester Citys manager Pep Guardiola hævder, at de har droppet at hente Arsenals stjerne, Alexis Sanchez. Den chilenske landsholdsspiller er ellers blevet sat heftigt i forbindelse med klubben på det seneste. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu, hvor City angiveligt har trukket sig fra kampen om angriberen, ser det ud til, at Manchester United – Citys bysbørn, overtager rollen som favorit til at hente Wengers største stjerne. Mourinho har nemlig tidligere på ugen udtalt sig om en eventuel kommende transfer.

Sanchez (GettyImages)

Guardiola er senest blevet spurgt om situationen med Sanchez forud for klubbens opgør i Premier League mod Newcastle i denne weekend. Til Sky Sports har han sagt følgende:

-Normalt plejer vi at give spillerne nogenlunde det samme i løn, så lønkravet er stabilt. På den måde undgår vi kontroverser i fremtiden over lønkrav, men det kan naturligvis ikke lade sig gøre til fulde.

– Det gik super hurtigt i sommers, og det bliver man nødt til at acceptere. Jeg tror prisen for Sanchez i sommer var lidt højere end vi troede. Vi brugte en masse penge og valgte at prioritere.

– Jeg accepterer klubbens beslutning om ikke at prøve at hente Sanchez, og vi bliver bare nødt til at finde en anden angriber. Klubben stabilitet er prioriteret over nyindkøb i øjeblikket, og det er også sådan det skal være Det eneste jeg ved er, at han stadig er Arsenal -spiller, og at han måske ryger til United. Så tillykke til begge parter.

Ankomsten af Sanchez kan  meget vel betyde, at klubbens offensive profil Henrikh Mkhitaryan måske ryger direkte den anden vej – altså Wenger i London. 

Modsat har City rettet interessen mod West Bromwich tidligere United-stopper, Jonny Evans, der meget vil kan komme til den blå del af Manchester inden så længe. WBA kræver angiveligt hele 200 millioner kroner for landsholdsspilleren fra Nordirland.