Der er atter håb for det danske landshold i forhold til at komme med til VM-slutrunden i Rusland næste år. Flere favoritter fejlede nemlig tirsdag aften, og det kan betyde milevidt i afgørelsen, om hvorvidt vi kommer med til slutrunden.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

En gave til de danske VM-drømme. Sådan kan man velsagtens formulere det, efter tirsdagens resultater i gruppe I. Her hentede Island og Tyrkiet nemlig begge to vitale hjemmesejre, der kan vise sig at blive en stor gave til danskerne, i og med, at det nærmer sig en gyser-afslutning i den gruppe.

Resultaterne har nemlig banet vejen for, at samtlige fire hold i toppen af gruppen fortsat kan snuppe førstepladsen. En førsteplads, der er lig med direkte kvalifikation til VM i Rusland næste sommer.

Den dårligste nation blandt de ni toere bliver elimineret, og efter pointspild blandt topholdene i gruppe I ser det ud til, at det er her, den dårligste toer skal findes.

Pointspild puster liv i drømmen om VM

Det puster liv i Danmarks VM-drømme. Landsholdet har brug for nogle gunstige resultater i de resterende to kampe for at overhale Polen på førstepladsen i gruppe E. Størst sandsynlighed er der dog for, at danskerne ender på en andenplads.

De sidste to runder i VM-kvalen afvikles i starten af oktober. Her skal Danmark først på en vigtig mission i Montenegro d. 5. oktober i en kamp, der ikke må tabes. Det slutter med et brag af en kamp i Parken få dage senere mod Rumænien.

Åge Hareide mener, at fire point i de sidste to kampe bør være nok for at kunne sikre os en andenplads i gruppen.