Ronaldo er en fantastisk fodboldspiller. Og også et fantastisk menneske. Sporteology har samlet de 10 bedst gjorte gerninger af Cristiano Ronaldo.

Donerede kæmpebøde til velgørenhedsorganisationer

messi og ronaldo

I 2008 påstod den engelske avis, The Sun, at Cristiano Ronaldo, der på daværende tidspunkt var skadet, var blevet set på en natklub, dansende uden krykker og beruset. Det viste sig dog senere, at der ikke var hold i beskyldningerne og The Sun blev idømt en kæmpe bøde, der skulle betales til Ronaldo selv. Den sum penge den daværende Manchester United-spiller modtog fra The Sun bøden, donerede han til velgørenhedsorganisationer på den ø, hvor han voksede op –  Madeira. Det eksakte beløb som The Sun måtte betale er ikke offentliggjort – men bliver beskrevet som en “substantial libel damage”.

 

8-årig fik Ronaldo til Indonesien

An eight-year-old Tsunami survivor brought Ronaldo to Indonesia

Da en tsunami og et jordskælv for få år siden ramte Indonesien, udslettede de en 8-årig drengs familie. Han hedder Martunis og lever stadig den dag i dag. Under tv-optagelserne af den forfærdlige begivenhed kunne man se, at den dengang 8-årige Martunis havde en fodboldtrøje med Cristanos Ronaldos navn og nummer. Det fik senere verdensstjernen til at tage til Indonesien for at besøge drengen. Han fik samtidig samlet næsten 700.000 kroner sammen som han donerede til genopbyggelse.

Brug piletasterne herunder til at komme videre til næste side