David De Gea ville ikke sætte sin autograf på en Real Madrid-trøje. Det skriver journalisten, James Robson, fra Manchester Evening News.

David De Gea var ualmindeligt tæt på at skifte til den spanske kongeklub Real Madrid, før transfervinduet lukkede i, i sommeren 2015, men handlen gik i vasken. Papirarbejdet blev – bogstaveligt talt – ikke gjort færdigt i tide.

Siden dengang er den spanske målmand flere gange blevet sat i forbindelse med den spanske kongeklub. Et skifte denne sommer ser dog heller ikke ud til at blive en realitet lige foreløbig.

Læs mere: Top 10: De dyreste transfers i verden

Manchester United er i øjeblikket på pre-season tour i USA, som en del af forberedelser til den næste sæson. Det betyder, at der også bliver langet en del autografer ud til amerikanske fans.

Men én fan fik dog ikke glæde af David De Geas autograf. Han havde nemlig medbragt en Real Madrid-trøje til træningen. Det var så meningen, at De Gea skulle have underskrevet trøjen, men den amerikanske fan blev afvist.

Læs mere: De mangler ham nu: Tidligere FCK-stjerne scorer vidunderligt mål

Det skriver James Robson, der er journalist på Manchester Evening News, og i øjeblikket befinder han sig i USA for at følge Manchester United tæt frem mod forberedelserne i den nye sæson.

Læs mere: Mourinho: Her er mit eneste krav til Real Madrid