Der har længe været rygter om, at Man Uniteds målmand David de Gea skulle være på vej væk fra Old Trafford, eftersom hovedstadsklubben Real Madrid længe har været interesseret i den tidligere Atletico Madrid spiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Det har længe kun været rygter, at den spanske keeper, David de Gea, skulle være på vej tilbage til sit hjemland efter han har været i Manchester United de sidste syv år. Men nu skulle sidste års spanske mester, Real Madrid, være klar til at hente keeperen.

Som afløser har Manchester United i følge flere engelske aviser tænkt på at hente Jordan Pickford fra Everton, der blev den dyreste engelske keeper nogensinde i sommers.

 

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Det skriver den britiske avis the Sun, der slår fast, at Jose Mourinho længe har været interesseret i den tidligere Sunderland mand, der nu altså er Everton-spiller. Han har dog også gjort det yderst godt efter sit skifte til en større klub, hvorfor folk nu snakker om, at han har potentiale og evnerne til at spille for en endnu større klub.

 

Avisen slår fast, at en pris på omkring 500 millioner kroner vil være nok til at få den unge keeper væk fra Goodison Park. Det betyder, at Everton vil tjene omkring 150 millioner kroner på salget af Pickford – hvis det altså bliver en realitet.

Og det sker altså også kun, hvis Real Madrid får tvunget et skifte for De Gea igennem. Klubben har længe været på udkig efter den langtidserstatning og førstevalg som kan overtage pladsen som permanent førstevalg i klubben. Ikke siden Iker Casillas har der været sådan en spiller – og mange er utilfredse med Keylor Navas.  REal Madrid vil tilbyde Navas den anden vej plus en betydelig sum penge for David de Gea, der er mange betragtes som en af verdens bedste keepere i øjeblikket.