Manchester Uniteds keeper har de seneste år slået sit navn fast som en af de absolut bedste målmænd i verden, og det betyder naturligvis, at interessen efter ham er meget stor. 

AF  KRISTIAN PARIS

De seneste år har det primært været den spanske hovedstads klub Real Madrid som er blevet sat  i forbindelse med spanieren,  der tidligere har spillet for Reals rival, Atletico Madrid, i La Liga.

Real har længe været på udkig efter en ordentlig keeper, der virkelig har niveauet til at vogte målet i en af verdens mest legendariske klubber. Nu kan det endelig været på vej til at ske, efter De Gea har fremsagt et meget højt lønkrav for at blive i den britiske Premier League klub, Manchester United.

Hans nuværende kontrakt med de røde djævle udløber først om 18 måneder, men selvom den 27-årige har givet udtryk for, at han er tilfreds i klubben, kan et skifte meget vel være en fremtidig mulighed – hvis Mourinho og co. ikke lever op til spanierens lønkrav.

De Gea har i denne sæson spillet fantastisk, hvor det indtil videre er blevet til 15 clean sheets og hele 93 redninger i alle kampe.

De Geas nuværende kontrakt sikrer ham omkring 2 millioner danske kroner om ugen, men for at blive på Old Trafford, vil de Gea have forhøjet sin løn. Det seneste tal, som vi har fra engelske Star Sunday, siger, at spanieren kræver omkring 1 million mere – det vil sige hele 3 millioner kroner om ugen.

Hvis det krav skulle blive accepteret vil han blive en af de bedst betalte keepere i historien.

Hvis det ikke lykkedes den spanske kongeklub, at hente de Gea, er de også længe blevet sat i forbindelse med den også tidligere Atletico spiller, Thibaut Courtois, der lige nu spiller for Chelsea.