Barcelona planlægger angiveligt at hente en tidligere akademispiller tilbage til Camp Nou. Og hvilken som helst spiller er det bestemt ikke. Der er tale om en etableret stjerne i verdens bedste liga; Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS 

Barca vil ikke blot betale en uhyre store pose penge for deres tidligere spiller, men de vil samtidig smide en af deres egne den anden vej. Arda Turan er angiveligt en del af handlen.

Det drejer som den spanieren Hector Bellerin, der i nogle af sine ungdomsår spillede for Barcelona og gik på La Masia. Men da Bellerin blev 16, hentede Wenger, der stadig er manager for Londonklubben, ham til Emirates.

Siden hen har Bellerin spillet sig stille og roligt ind på holdet og fansenes hjerter – han er en sand publikumsfavorit.

April 17, 2016 – London, United Kingdom – Arsenal’s Hector Bellerin in action during the Premier League match at the Emirates Stadium. Photo credit should read: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media. *** Please Use Credit from Credit Field 

Barca håber på at skrive en ny kontrakt med Bellerin, når transfervinduet åbner til sommer. Arsenal har ifølge flere medier været interesseret og haft et godt øje til netop Arda Turan, hvorfor en sådan byttehandel synes mulig.

Spørgsmålet er bare om Wenger virkelig vil lade Bellerin komme hjem.

Bellerin har trods alt været en nøglefigur i Arsenals spil i denne sæson, og det er derfor tvivlsomt om Wenger vil lade backen gå.

Selvom spanieren bestemt spiller godt, er det som, at kadancen er røget lidt af – det gælder for samtlige Arsenal spillere. Men hvis Arsenal vil gøre sig nogle forhåbninger om at deltage i striden om mesterskabet fremover, ja, så skal de bestemt oppe sig.

Og så skal de nok også holde på deres profiler og talenter…