Selvom Chelsea hele sommeren og hele næste sæson kan kalde sig forsvarend engelske mestre, giver det dem ikke grund til at stille sig tilfredse. Klubben har over de seneste uger og måneder været et særdeles varmt emne i alverdens fodboldmedier, der kæder London klubber sammen med nogle rimelig store spillere. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er der dog en, der går den anden vej. Og det er det unge, nu tidligere Chelsea talent, Nathaniel Chalobah, der skifter til ligarivalerne fra Watford forud for den næste sæson for et ukendt beløb.

 

Og helt ukendt er Watford faktisk ikke for Chalobah, der tilbage i 2012/13 sæsonen spillede hele
42 kampe for the Hornets, hvorad det også blev til fem mål.
Nu er han vendt tilbage efter en længere rejse og han har underskrevet en ny femårig aftale,
der sikrer ham trøje nummer 14 forud for næste sæson.

Englænderen brugte hele sidste sæson i barndomsklubben Chelsea, men han formåede aldrig rigtig at spille sig til noget, der minder om en startplads i Contes stjernespækkede trup. Derfor er det også forståeligt, at han nu skifter væk for at få noget fast førsteholdsfodbold. For midtbanespilleren fik kun 15 kampe for London klubben, hvor hans første kamp fra start faktisk var i mod selv samme Watford tilbage i maj i år.

22-årige Chalobah er angiveligt blevet tilbudt en aftale af Chelsea på omkring 600 000 kroner om ugen for at holde WAtford væk fra spilleren. Mens hans ønske om fast førsteholdsfodbold står fast, og han har overbevist Chelsea om at sælge. og selvom prisen dog er ukendt, regnes der med at forrige sæsons oprykkere har betalt i omegnen af 50 millioner danske kroner for det unge talent.