AC Milan er netop blevet solgt til et kinesisk firma, der overtager klubben efter Italiens tidligere premiere minister, Berlusconi. Italieneren, der har været øverste hoved i klubben i over 31 år. 

AF KRISTIAN PARIS 

5. Filippo Inzaghi

Inzaghi

En af klubbens bedste angribere i historien, og han vil altid være i fansenes hjerter. Kendt som finalernes mand, der altid scorede, når klubben havde mest brug for det.

126 mål i 281 kampe for klubben og en Champions League titel i 2007. Imponerende.

4. Kaka

Kaka

Kakas første tid i Milan var med afstand hans bedste nogensinde. Passionen for klubben og spillet blev indprintet for altid i Milans fans hjerter.

De fik at se det bedste fra brasilianeren, der imponerede med en stor portion hurtighed og en første berøring, der er ude af den her verden.

3. Andrea Pirlo

Pirlo

En sand legende. Andrea Pirlo, der i sin tid i klubben var en af de bedste tilbageholdende midtbanespillere i verden. Senere førte hans høje niveau ham fra San Siro til Juventus, hvor hans niveau fortsatte. I sine 10 år i Milan vandt han hele to Champions League trofæer.

2. Cafu

Cafu

Nok den bedste højre back i klubben nogensinde. Brasilianeren Cafu tilbragte faktisk kun fem sæsoner i klubben, men hans præstationer vil for altid blive husket af Milans fans.

I hans tid i klubben vandt han Serie A én gang, og Champions League én gang i 2007. Sommeren inden han kom til San Siro vandt han VM  med Brasiliens landshold i 2002.

1. Marco van Basten

Van Basten

Van Basten blev kendt for sin tid i Ajax, men hans otte sæsoner i Milan har gjort ham til en af de bedste angribere i verden.

Hollænderen vandt to Europa Cups og tre Scudettos (liga cuppen og ligaen), og er blandt andet klubbens spiller nummer seks, der har scoret flest mål.