I virvaet af alle de store handler for næsten 1 milliard, er her en liste over mindre profilerede handler, som bestemt også er værd at kende til. 

AF KRISTIAN PARIS

5. Iñigo Martinez

Fra: Real Sociedad

Til: Athletic Bilbao

Sum: 250 millioner kroner

Hvis du spiller Football Manager kender du med garanti ham her. En af de mest stabile midstoppere i spillet – og verden – og han har nu endelig fået som betjent.

Han rykker fra barndomsklubben Real Sociedad op til Athletic Bilbao, der lige er trinnet over den spanske klub, og så er det til og med heller ikke for småpenge – ja, Martinez er virkelig blevet en stor dreng…

4. Pietro Pellegri

Fra: Genoa

Til: Monaco

Sum: 175 millioner danske kroner 

Monaco vandt det profilere løb om det italienske wonderkid Pietro Pellegri, som også længe har været jagtet af de italienske mestre fra Juventus.

Den 16-årige teenager har både været rygtet til Juventus, Arsenal og PSG, men det er altså Monaco, der har været så heldige at løbe af med den unge stjerne, som er købt som en fremtidsinvestering.

3. Marc Bartra

(Photo by VI Images via Getty Images)

Fra: Borussia Dortmund

Til: Real Betis

Sum: Ukendt

Den tidligere Barcelona og Dortmund midtstopper vender tilbage til sit hjemland, da real Betis netop har købt spilleren. Efter bare én sæson i det tyske er Bartra klar til at tilbringe lang tid i Spanien efter han har underskrevet en fem – et halvt år – lang kontrakt …

2. Robin van Persie

. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Fra: Fenerbahçe

Til: Feyenoord

Sum: Fri Transfer

Den tidligere Manchester United og Arsenal angriber er vendt tilbage, hvor det hele begyndte: de hollandske mestre fra Feyenoord, hvor han lavede hele 22 mål fra 2001 til 2004 som teenager.

1. Vitolo

Fra: Las Palmas

Til: Atletico Madrid

Sum: udløb af lån 

Til sidst har vi valgt at give førstepladsen til Vitolo der skifter fra den lille spanske klub, Las Palmas, til Atletico Madrid, der på det seneste har spillet ni kampe i ligaen med et mål til følge.