Pep Guardiola er klar til at afsløre hans hemmelige våben mod Mohamed Salah, når hans hold møder egypteren og resten af Liverpool mandskabet onsdag aften i det første af to indbyrdes opgør i Champions League-kvartfinaler. 

AF KRISTIAN PARIS

Mediet the Irish Times skriver, at den spanske manager vil bruge januar indkøbet fra Spanien, Aymeric Laporte i en meget uortodoks venstre back rolle, for forhindre angribere i at have en indflydelse i den meget betydningdsfulde kamp, der først spilles på Anfield og dernæst på Etihad.

Laporte spillet netop den position i Premier League kampen mod Everton i søndags og gjorde et imponerende arbejde ved at holde Theo Walcott fra at skabe noget som helst på Goodison Park. Guardiola håber dermed på at kunne gentage successen i midtugen.

 

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Salah betragtes i øjeblikket som et af Liverpools største håb. Der forventes at han laver mindst et mål eller to, når de møder de måske kommende engelske mestre i aften.

Guardiola mener, at ved at forhindre den tidligere Chelsea og Basel-stjerne fra at få et ben til jorden, står City meget bedre i forhold til at få et godt resultat.

Fabian Delph har udover Laporte også spilles venstre back i denne sæson. Det sker efter sommerens nyindkøb, Benjamin Mendy blev skadet i knæet i begyndelsen af sæsonen.

Avisen the Daily Express skriver dog også meget kontroversielt at selv samme Guardiola prøvede at hente Salah til klubben i sommers. Den tidligere Bayern München og Barcelona manager har angiveligt jagtet spillere som Alexis Sanchez og Riyad Mahrez i de sidste to transfervinduer, men har altså også haft et godt øje til Salah.

Salah har lavet vanvittige 37 mål i 41 kampe for klubben i denne sæson, og det har sat ham i forbindelse med et skifte til kongeklubben Real Madrid.