Den belgiske klub, Genk, har et ry for at producere nogle af de største talenter til europæisk fodbold. Her er nogle af de spillere, der alle har spillet i den blå trøje. 

Christian Benteke

Han skiftede godt nok til Standard Liege i 200 for så kort at vende tilbage til Genk, men han voksede stadig op med sin ungdomsfodbold i Genk.

I 2012 skiftede han fra Genk til Aston Villa og han blev hurtigt kendt for at en solid og robust angriber i den engelske Premier League. Benteke gjorde sig selv stor i Aston Villa og blev købt af Liverpool for omkring 300 millioner kroner.

Belgieren fejlede dog er nu at finde i Crystal Palace.

Kalidou Koulibaly

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Han begyndte sin karriere i Metz, men efter to år skiftede han til Genk.

Som stadig meget ung blev han kendt som en meget talentfuld midtstopper og der gik ikke længe før tiltrak sig meget opmærksomhed fra hele Europa.

Som fysisk stærk, hurtigt og en naturlig leder blev landsholdsspilleren fra Senegal nævnt som en moderne forsvarsspiller og han blev hentet til Napoli for omkring 85 millioner kroner.

Thibaut Courtois

Courtois brød igennem i 2009 og var en nøglespiller i klubbens mesterskab i 10/11 sæsonen. Han var så godt, at Chelsea hentede målmanden. Som 18-årig blev han den yngste spiller til at blive indkaldt til landsholdet, og han blev udlejet til Atletico Madrid i de efterfølgende tre sæsoner.

Lige nu er han stadig i Chelse og blive hele tiden sat i forbindelse med Real Madrid…

1. Kevin de Bruyne

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

De Bruyne sagde til adskillige kammerater og i udtalte i offentligheden, at han syntes, at hans holdkammerater skulle forlade klubben, hvis ikke de gav sig 100 % hele tiden. Han var 19 på det tidspunkt.

Det brændende ønske om at vinde fortsatte og i 2012 blev han købt af Chelsea. Han var lige en smut tur i Wolfsburg inden han blev den stjerne han er nu i Manchester City.