Davit Skhirtladze er oppe i omdrejninger igen. Fredag aften nettede han to gange. Noget, han ikke har prøvet siden oktober sidste år. Men det gjorde han altså fredag aften, da Silkeborg IF udraderede Superliga-oprykkerne fra FC Helsingør 4-1.

SILKEBORG, DENMARK – SEPTEMBER 30: Silkeborg IF huddle prior to the Danish Alka Superliga match between Silkeborg IF and FC Nordsjalland at Mascot Park on September 30, 2016 in Silkeborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

-Jeg er super glad for mine to mål. Men jeg har også ventet længe på dem. Til min undskyldning skal lyde, at jeg aldrig har været den store målmager. Når det så er sagt, har jeg de seneste måneder nok lavet lidt for få mål. Men forhåbentlig vender bøtten nu. Omgivelserne på det nye stadion inspirerer mig helt vildt, sagde Davit Skhirtladze efter kampen.

Han modtager ros af sin cheftræner, Peter Sørensen:

-Hvis han fremadrettet spiller lige så godt, som tilfældet var mod Helsingør kommer målene af sig selv. Offensivt er jeg meget tilfreds med vores indsats. Kamp efter kamp er vi på dette punkt blevet bedre og bedre i efteråret.

Hos hjemmeholdet var det unge talent Robert Skov også medaktør i en godkendt præstation. Foruden hans ene mål ramte Skov også overliggeren i løbet af kampen:

-Jeg nyder virkelig at spille på vores nye stadion, hvor vi efter to kampe stadig er ubesejrede. Vi har endnu ikke lavet en målsætning for sæsonen. Men jeg tror, vi kan drive det længere end i fjor, sagde Robert Skov efter kampen.

LÆS OGSÅ: SønderjyskE har knækket koden: Her er opskriften på at undgå tilskuerkrise