(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Her viser Gerrard sine muskler frem. Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Den engelske fodboldspiller, Steven Gerrard, annoncerede i dag sin tilbagetræden fra fodbolden efter en professionel, der varede 18 år. En karriere, der blandt andet bragte ham til Liverpool, på det engelske landshold og til LA Galaxy.

Af Emil Plovgaard

Gerrard vil blive skrevet ind i historiebøgerne som en Liverpool-legende. Dog var han i 2004 tæt på at forlade Liverpool til fordel for Chelsea.

Men den 36-årige indrømmer, at selvom han kunne have vundet Premier League på Stamford Bridge, så er han glad for, at han forblev loyal mod Liverpool:

Gerrard: Liverpool betyder alverden – det gør pengene ikke…

“Jeg kan se tilbage på en karriere, hvor jeg på et tidspunkt har afvist et af de stærkeste hold i ligaen. Jeg kunne formentligt have stået med fire eller fem Premier League-titler på samvittigheden.

Omvendt er jeg glad for, at jeg forblev loyal mod de mennesker, som var vigtige for. Jeg jagtede ikke pengene, som de fleste spillere ville have gjort det.

Selvfølgelig sidder jeg og ærgrer mig over, at jeg ikke nåede at vinde Premier League, men jeg er stolt af min loyalitet. Liverpool betyder alverden.”

Gerrard vandt Champions League, to FA Cup-titler, tre EFL Cup-titler, UEFA Cuppen, UEFA Super Cuppen og the Community Shield i sin 17 år lange karriere på Anfield. Men nåede altså aldrig at vinde Premier League.