Rangers-træner Steven Gerrard har udtalt, at han ikke bekymrer sig om Celtic, idet han har nok at gøre med på Ibrox Park.

Foto: Stu Forster/Getty Images)

Celtic er et af de hold, som kan stoppe Gerrards mandskab i at vinde det skotske mesterskab i næste sæson. Rangers sluttede i den netop overståede sæson på en tredjeplads – 12 point efter Celtic.

Gerrard mener, at det er vigtigt for ham, ikke at koncentrere sig om Celtic, og i stedet rette al fokus mod Rangers. Der er nemlig mange ting, som endnu mangler at blive løst på Ibrox.

Den tidligere England-kaptajn mener også, at man ikke kun bør koncentrere sig om et enkelt hold. Især, når Aberdeen også sluttede over Rangers i sidste sæson.

Liverpool-legenden ønsker kun at fokusere på Rangers i øjeblikket, fordi han føler, at det er den rette måde at udføre hans job på.

Således fortæller den 38-årige Gerrard således til Herald Scotland.

Gerrard: Jeg skal løse Rangers’ problemer først

– For mig er det vigtigt, at man ikke bekymrer sig om Celtic. Jeg bliver nødt til at løse Rangers’ problemer først. Der er ting, som skal forbedres, og mit fokus er på Rangers.

– Jeg mener, at det er meget respektløst kun at fokusere på et hold i ligaen. Især, når man slutter som nummer tre, og Hibernian også ånder dig i nakken.

– Der er nogle gode hold i ligaen, men jeg ville ikke gøre mit arbejde ordentligt, hvis jeg fokuserede på de andre hold.

Gerrard overtog trænerposten i Glasgow-klubben 1. juni i år. Han håber på at kunne nuppe det skotske mesterskab i sin første sæson som træner for klubben. Dermed vil han ende Celtics lange stime som titelvindere.

LÆS OGSÅ: Egyptens keeper er 45 år: Her er alle de spillere, der er født, efter han fik sin debut