Når fodboldspillere stopper deres karriere eller skifter til et andet fodboldkontinent, er der altid spekulationer om, hvorfor de egentlig valgte at lægge støvlerne på hylden og nogle gange stemmer den officielle udmelding fra spilleren ikke helt overens med den virkelige grund. I sagen om Steven Gerrards skift til den amerikanske liga, MLS, er der dukket nogle nye informationer op. I hvert fald i følge den engelske avis Daily Mail.

Assistentræner eller anden rolle i klubben

Den tidligere Liverpool-legende, Gerrard, fortæller nu i et interview med førnævnte avis, at han virkelig savner hurtigheden og intensiteten der var i Premier League, mens han spillede der. Derudover fortæller han følgende: “Hvad der ville have holdt mig i Liverpool i denne sæson, var chancen for at tiltræde til Brendan Rodgers og hans personale efter sæsonen og samtidig spille lidt i denne.”

“Liverpool erstattede Colin Pascoe (træner omkring Liverpool, red.) og Mike Marsh(træner omkring Liverpool, red.) i sommer, så derfor ledte de efter en nummer 2. 3. og 4. træner. Jeg ville have været skræddersyet til at fylde en af disse roller.”

Rodgers og Gerrard i kamp

Gerrard havde en lille strid med Rodgers i sidste sæson, fordi Rodgers blev ved med ikke at tilbyde ham en stilling i klubben, for samtidig at hævde, at han stadig var god nok til at spille, men aldrig ville komme til at spille alle kampe og for det meste være udskifter.

“Jeg har nød ikke ligefrem at være en udskiftningspiller sidste sæson.  jeg nød heller ikke, ikke at vide, om jeg nogensinde ville være i startelveren,” fortsætter den ikoniske midtbanespiller.

“Jeg kunne have været en god breddespiller i truppen, en god udskifter, og få den ledelseserfaring penge ikke kan købe,” slutter han.

Liverpool-fansene ville uden tvivl være ovenud lykkelige for, hvis Gerrard en gang vendte tilbage til klubben, der betyder alt ham. Måske kommer der en dag en undskyldning fra personalet på Merseyside, men indtil videre fortsætter det hele og Gerrard gør sig i USA.