Liverpool-legenden Steven Gerrard fortæller, at Manchester United kan få problemer med målscoringen, hvis Zlatan bliver skadet. Samtidig mener Gerrard, at de skal få anskaffet sig en angrebsmakker, til den svenske stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-legenden Steven Gerrard udtaler at Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic, har brug for en rigtig makker oppe på toppen.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Den svenske angriber har scoret 11 mål i 16 kampe, for De Røde Djævle. Manchester United er på nuværende tudspunkt på sjette pladsen, i Premier League. United-mandksabet er 13 point efter førstepladsen, som er Antonio Conte’s Chelsea-mandskab.

Steven Gerrard udtaler følgende til BT Sport:

“Zlatan Ibrahimovic har brug for mere hjælp. Han er fantastisk i øjeblikket, men hvis han får en skade. Så har Manchester United problemer. Paul Pogba, Juan Mata og Wayne Rooney har lagt op til chancer, og mål. Men kan de præstere hvis nu Zlatan ikke var med.

Zlatan er en af verdens mest træfsikre angirbere, når altså han får de rigtige afleveringer. United-spillerne er blevet gode, til at finde ham på toppen. Jeg tror bare han mangler, en god angrebsmakker, som også han sætte ham op, os samtidig selv sætte nogle i kassen.”

Læs også: Paul pogba løn – Så meget tjener Paul Pogba