Real Madrid planlægger angiveligt et kæmpe bud på en af Premier Leagues helt store stjerner i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Sæsonens bedste nyindkøb er en titel som Liverpools kantspiller Mohamed Salah læner sig gevaldigt op af. Den egyptiske landsholdsspiller er lige nu Premier Laagues topscorer med 13,da  han står noteret for 13 mål.

Derudover har han bidraget med fire assists i løbet af sæsonen – derfor må vi sige, at han har levet op til den pris som Klopp og co. betalte for ham i sommers; omtrent 350 millioner danske kroner.

Men når man er i så god en form som Salah er i lige nu, tiltrækker det naturligvis interesse fra  nogle af Europas andre store klubber. I hvad, der kunne været en meget overraskende handel, slår medier nu fast, at Real Madrid overvejer at hente Salah ved at tilbyde Liverpool en god sum penge OG en spiller for Mohamed Salah.

I følge mediet goal.com er Real Madrid villige til at ofre deres kantspiller Lucas Vasquez og penge til Liverpool for at få Salah til klubben. 26-årige Vasquez har ikke haft noget, der minder om en acceptabel sæson i det spanske – i hvert fald ikke sammenlignet med Salah.
Hans begrænsede spilletid har gjort det svært for ham,og han har kun lavet et enkelt sæson mål indtil videre.

Vasquez’ form synes at være en meget god indikation på resten af Zidanes hold, der i sidste sæson både blev spanske mestre og vandt Champions League – lige nu er de hele otte point efter La Liga-førerholdet fra Barcelona.

Real Madrid har indtil videre kun scoret 19 mål i 24 kampe i alle turneringer, og derfor tyder Salah – der har sans for mål – at være lige en spiller for den spanske hovedstadsklub.
Noget tyder dog på, at Klopp på ingen måde vil af med afrikaneren, der har vist sig at være involveret i over halvdelen af alle Liverpools 34 Premier League mål i denne sæson.