Af Anders Lang Jensen

Pep Guardiola har ikke haft den forventede succes med sit Manchester City-mandskab, og derfor må der ske forandringer i truppen. Nogle spillere får ikke deres kontrakter forlænget, og andre skal sælges. Samtidig skal der nye stjerne til.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Ifølge The Sun går Guardiola en sommer i møde hvor han sammen med City-ledelsen, har planlagt at spendere hele £200m på et nyt hold. Samtidig vil en del førsteholdsprofiler blive solgt, eller skal forlade klubben med kontraktudløb. Jesus Navas, Gael Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta og Willy Caballero vil alle ikke blive tilbudt nye kontrakter, og de ligner fortid på Etihad Stadium.

Spillere der skal sælges, nævnes Aleksander Kolarov og Nicolas Otamendi. Begge spillere ser Guardiola ude af klubben. Wilfried Bony og Eliaquim Mangala vender tilbage fra låneaftaler, og vil også blive solgt, skriver mediet.

Nye spillere skal ind for at kæmpe med om titlen i det engelske. David Alaba, Danny Rose, Virgil van Dijk og med en usikker fremtid for Aguero vil City hente Aubameyang i tyske Dortmund ind som ny spydspids.