Med kun fem uger tilbage af sæsonen er medier og fans så småt begyndt at kigge på diverse nomineringer, der er en tradition efter hver sæson. Giggs er gået frem i pressen og har udvalgt sig sine 11 til Sæsonens hold. 

AF KRISTIAN PARIS

Det kontroversielle ved Giggs’ udvalgte 11 er, at hele fem af spillerne af Tottenham spillere fra det nordlige London.

Ifølge det britiske medie The Telegraph, der har interviewet Giggs, indeholder de 11 også to United spillere.

Derudover kan man sige, at den 43-årige familiefar og pensionerede United-legende bestemt er bekendt med, hvad der kræves for at blive valgt til Sæsonens hold, eftersom han selv er blevet valgt til det i seks sæsoner i karrieren.
Yderligere er han faktisk også en af del af Århundrets hold mellem 1997 og 2007.

FBL-ENG-PR-MIDDLESBROUGH-MAN UTD

De åbenlyse valg, som de fleste nok også ville have valgt, kræver ingen uddybelse, men på listen er også andre, mere overraskende spillere.

Giggs har valgt en 4-2-3-1 formation, der indeholder en blanding af ungdom, erfaring og utrættelige midtbanespillere.

Imellem disse har han valgt Uniteds stjerne keeper David de Gea, der har holdt lige så mange clean sheets som Courtois i denne sæson, og Giggs slår i interviewet fast, at han mener, at de Gea er Premier Leagues bedste keeper.

Ligeledes er de Gea holdkammerat, Antonio Valencia, også at finde på listen på højre backen, efter ecuadorianeren ifølge Giggs har spillet sin hidtil bedste sæson på Old Trafford. Derudover findes David Luiz og Toby Alderweireld i midterforsvaret, og de assisteres af Danny Rose på venstrebacken.

Han sammenligner faktisk Tottenhams venstre back med den tidligere United mand, Patrice Evra, der nu spiller i Juventus.

Resten af Giggs’ hold er: De Gea; Valencia, Luiz, Alderweireld, Rose; Kante, Dembele; Lallana, Alli, Hazard; Kane.