Olivier Giroud indrømmer, at hans trang til at spille med ved VM, får ham til at overveje en mulig exit fra Arsenal.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den franske landsholdsspiller risikerer at miste sin plads for VM i 2018, hvis han forbliver på bænken hos Gunners.

Olivier Giroud har afsløret, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at komme med til VM – og påstår, at han er åben for at skifte væk fra London-klubben i næste måned, for at bevare hans plads på det franske landshold.

Han siger endvidere, at han kunne have skiftet i løbet af sommerens transfervindue, hvis han havde haft bedre tilbud på hånden.

Den franske angriber scorede en sen, sen udligning mod Southampton i går – hans fjerde Premier League-mål som indskifter i denne sæson.

Giroud har endnu til gode at starte en kamp på banen for Arsenal i denne sæson, men Arsene Wenger maner til ro, og fortæller, at franskmanden ikke er fortid på Emirates efter vinterens tranfervindue.

Men i en tv-dokumentar, som L’Equipe TV viser i aten, fortæller angriberen, at han er opsat på at komme med i Frankrigs trup i Rusland næste sommer.

-Jeg har VM i mit hoved, hver eneste uge. Næsten hver dag. Hver gang jeg går på banen, er det med målet om at komme med til VM.

Giroud var tæt på at skifte til Everton i sommers – og fortæller, at Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, presser på for at få Giroud til at skifte, så han kan få mere spilletid.

-Han (Deschamps, red.) vil gerne have, at jeg spiller flere kampe. Grunden til, at jeg ikke skiftede i sommers, var, at tilbuddene ikke var gode nok. Jeg bliver nødt til at spørge mig selv igen til januar, om jeg vil væk. Det vil ikke blive let at finde den rette løsning, og tage den rigtige beslutning.