Arsenals angriber Olivier Giroud indrømmer nu at han oprigtig prøvede at forlade London klubben denne sommer. Han ville angiveligt have mere førsteholdsfodbold, men til sidst endte det med, at han valgte at blive i London. 

AF KRISTIAN PARIS

Eventyret var ikke færdigt, udtalte Giroud om, at han var meget tæt på at forlade the Gunners denne sommer..

Denne sommer, et år før VM i 2018 i Rusland, blev Giroud kædet sammen med andre Premier League klubber som Everton og West Ham, der begge var meget interesseret i angriberen, der har tilbragt de sidste fem år på Emirates Stadium.

 (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

– Faktisk var det e meget privat beslutning, fordi det er sandt, at jeg var tæt på at forlade klubben, fordi jeg gerne ville spille mere , fortalte den franske landsholdsspiller på en presse konference forud for Arsenals Europa League opgør, via Arsenal.com.

– Men efter en dyb refleksion med alle omkring mig, det vil sige min familie og mine næreste venner, valgte jeg at blive i Arsenal. Jeg synes ikke dette eventyr i London er ovre for mig endnu, jeg er ikke færdig i Arsenal endnu.

– Klubben giver mig så meget tilbage, og jeg synes, at jeg også vil give noget til dem. Lige nu er mit fokus på at spille og blive bedre og bedre, og selvfølgelig vinde trofæer med klubben.

Girouds næste mål vil blive hans nummer 100 i sin Arsenal karriere, efter han nettede for 99. gang  i klubben 4-3  sejr over Leicester i sæsonens åbningskamp.

Kun 18 spillere i klubben 131 årige historie har scoret flere end 100 mål for klubben. Deriblandt finder vi Theo Walcott som den eneste aktuelle lige nu.