Olivier Giroud tror at Arsenal har en god nok trup til at kæmpe om Premier League titlen denne sæson. Den tidligere Newcastle angriber Alan Shearer er uenig, og mener at Arsenal mindst skal have tre nye spillere for at kunne være i stand til at kæmpe om titlen, og det er tre positioner som Shearer taler om. En solid midtstopper og en central midtbanespiller, og så en kreatør.

The Gunners er på nuværende tidspunkt nummer et i Premier League, to point foran Leicester på andenpladsen og tre point foran Manchester City. Arsenal mangler stjerner som Francis Coquelin, Santi Cazorla, Jack Wilshere, Alexis Sanchez, Tomas Rosicky, Danny Welbeck. Men Giroud mener stadigvæk at Arsenal har et stærkt nok hold til at holde formen. Olivier Giroud mener dog at det kommer til at gå endnu bedre når man får englænderen Danny Welbeck tilbage.

“Fortæl mig hvor vi mangler forstærkninger, så skal jeg nok give dig en forklaring. Vi har mange gode spillere, både i startopstillingen men også på bænken. Vi har en masse unge spillere som bare venter på at komme i spil, de er meget talentfulde, jeg har fuld tiltro til dem”  Udtaler Giroud til Daily Mirror.

“Indtil Danny Welbeck kommer tilbage, kan vi spille med Theo Walcott på toppen. Joel Campbell gør det godt på landsholdet. Så hvis jeg bliver skadet eller mister min form, har vi gode erstatninger” tilføjer Olivier Giroud

Mikel Arteta er alerede tilbage på trænningsbanen, mens at Coquelin og Cazorla forventes tilbage i Februar. Rosicky er forhåbentlig klar i slutningen af januar, mens Wilshere har haft et tilbageslag så han forventes først klar om en måned. Alexis Sanchez burde være i stand til at spille når Arsenal møder Sunderland i FA Cuppen.