Midtugen betyder Champions League-fodbold. Og den står blandt andet på Manchester United vs PSG. En enormt interessant kamp med masser af superstjerner, arrogante driblere og temperament. Manchester United er endelig tilbage på den europæiske scene og skal forsøge at kæmpe sig videre fra første kamp i knockout-fasen. Og til at hjælpe The Red Devils med netop det, har den tidligere Patrice Evra noget at have skulle sagt. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Den midlertidge træner Ole Gunnar-Solskjær står over for sin største prøvelse til dato, i det PSGs mandskab tæller stjerne som Neymar, Buffon, Cavani og Mbappe. Han har dog ikke tabte på Old Trafford endnu og det kan derfor være, at den stime fortsætter.

Officielt: ’Det største talent’ i Tyskland har skrevet under med Bayern München

Nu giver Patrice Evra, der også har været fransk landsholdsspiller, en opsang til United-spillerne. Og det sker gennem det sociale medie Instagram. Her han den tidligere venstreback lagt en video op. Og i den video giver han den bare gas.

Evra udtaler sig

Den i dag 37-årige siger i videoen følgende:

“Det her er en meddelse til Manchester United-spillerne og klubbens fans. PSG-kampen er i morgen. Og jeg har stor respekt for dem og flere venner, der er på holdkortet. Men vi ER Manchester United. Så please venner, sørg for at vi er stolte af i morgen. Giv alt, løb overalt, stop aldrig, jeg ønsker at spille æder græs – så meget vil jeg vinde. Og fansene har også en rolle i det her. I skal støtte dem. Det er en samlet præstation. Jeg regner med jer.”