Den nuværende fodboldvært og den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, ses i en video spytte en 14-årig pige i ansigtet, efter han bliver drillet angående hans tidligere klub Liverpools 2-1-nederlag til Manchester United i weekenden.

Carraghers Range Rover blev set holde op ved siden af den unge United-tilhængers fars bil i tæt trafik efter lørdagens kamp på Old Trafford.

Foto: Liverpool FC via Getty Images

Videoreportage ser Carragher spytte den unge pige i hovedet i raseri, efter faderen skulle have råbt: ‘Uheldigt, Jamie-dreng – 2-1!’

Carragher sagde efterfølgende undskyld for episoden søndag.

‘Jeg vil gerne undskylde for mine handlinger, som ikke hører nogen steder hjemme.’

‘Det jeg gjorde, var forkert, og jeg har sidenhen undskyldt personligt til den involverede familie.’

Da drillerierne fortsatte, valgte Carragher at spytte den unge pige i ansigtet, som sad på passagersædet, og efterlod hende i tårer.

‘Jeg blev vedvarende drillet og udsat for hån utallige gange, mens der var langsomtkørende trafik. Jeg reagerede på en måde, som er beklagelig.’

Politiet kan vælge at rejse sigtelse i sagen mod den tidligere Liverpool-spiller, som tidligere har kaldt det for uanstændigt, når fodboldspillere spytter på hinanden.

Faderen til datteren forklarede også sit syn på sagen.

‘Da vi fik øje på ham, råbte jeg bare hans navn. Jeg var ikke ond eller offensiv. Han svarede igen ved at spytte på min datter.’

‘I fjernsynet ligner Carragher en fyr, som elsker et godt grin. Men hvem ville opføre sig på den måde? Det er umenneskeligt. Hvem ville spytte en 14-årig pige i hovedet?’, spørger den bekymrede far retorisk.

Også Carraghers arbejdsplads, Sky Sports, har været ude med en melding som følge af episoden.

 

‘Det er uacceptabelt, og det er noget, vi vil drøfte med Jamie, når han møder ind på arbejde.’

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub