Der er stor glæde i den walisiske by Cardiff, hvis fodbold er en stor del af byens identitet. 

Og nu har waliserne endnu mere at glædes over. Det er nemlig blevet offentliggjort, at klubbens kantspiller Junio Hoilett har sat sin signatur på en ny kontrakt med klubben.

Han forpligter sig til at spille for waliserne de næste tre år. Han kom for første gang til the Bluebirds på en fri transfer tilbage i 2016. Siden da har han spillet 83 kampe for klubben i alle turneringer. Landsholdsspilleren, der er fra Canada, har været en af nøglespillerne for, at klubben i denne sæson har sikret sig oprykning fra the Championship i denne 17-18 sæson. Han har i alt lavet ni mål og 11 assists.

. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)f

Næsten fri transfer igen

Den 29-åriges kontrakt stod ellers til at løbe ud efter denne måned. Han forlængede sit ophold med klubben sidste sommer, men kun på et årigt basis.

Hoilett er mere end glad for at have forpligtet de næste mange år af sin fremtid til klubben og han er glad for at være en del af Neil Warnocks trup.

“Det er fantastisk endelig at have skrevet under. Det var bare et spørgsmål om tid. Jeg vil fortsætte min karriere her og jeg har aldrig villet spille andre seteder. Jeg vil blive ved med at spille og vinde trofæer med klubben og klar det godt i Premier League. Det er jo nogle gode gutter her i Cardiff. ”

Cardiff skal forsøge at holde sig i Premier League næste sæson under ledelse af føromtalte Warnack. De er optimistiske og regner med, at de kan undgå at rykke ned for at slå deres position som rigtig engelsk topklub fast.

“Fansene har altid støttet mig så meget siden jeg kom. Jeg har meget respekt for dem og det var naturligt, at jeg blev her. “