At der i dag kun er 50 dage til den over 100 år gamle tradition med at fejre vores mødre indtræffer, krediterer vi med et humoristisk lille indlæg, der handler om de spillere, der bare i sanDhed er mors dreng. 

AF KRISTIAN PARIS 

De fire spillere vi har gjort os umage med at liste kan læses nedenfor:

Vi begynder med verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba: 

FIFA Ballon d'Or Gala 2015

Pogba bliver både sat i forbindelse med rigtig god fodbold, men også hans fejringer af mål i form af de såkaldte ‘dabs’. Dernæst følger hans noget ekstravagante frisurer, som han har det med at skifte ud med jævne mellemrum.

Han er i sandhed mors dreng – han tog hende sågar med til Ballon d’Or overrækkelsen i 2015 i Zürich, hvor de sammen gik flot opad den røde løber.

Dernæst følger alle pigers darling (især konerne) John Terry:

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

En spiller med en af de værste ry. Har forrådt tidligere kollega Wayne Bridge (utroskabssagen) og har været racistisk overfor Anton Ferdinand, hvilket har ført til, at han har mistet bindet på det engelske landshold. En rigtig badboi…

Dog, på trods af alle hans fejl, er han et rigtig familiemenneske, og han er bestemt en mors dreng – om han vil indrømme det eller ej.

Den næste vi har valgt er unge Raheem Sterling: 

 

Sterling har været igennem en masse med sin mor. De to emmigrerede fra Jamaica til England, da Sterling var blot fem år gammel. Efter nogle år måtte de to stå faderens drab igennem, eftersom han blev myrdet…

Sterling har i alt hans berømmelse altid taget udgangspunkt i familien og hans mor, og han sørger bestemt godt for hende økonomisk…

Den sidste er ikke blot en af verdens bedste fodboldspillere, han er højst sandsynligt også en af verdens beds

Cristiano Ronaldo

FBL-ESP-REALMADRID-RONALDO

En spiller, der gennem tiden er blevet kritiseret for hans egoisme. Ikke helt fair, eftersom han igen og igen har bevist, at han sætter det mest før ham selv. Både hans søn, men i særdeleshed også hans mor, Maria.

På billedet har han taget moderen med til hans kontraktfornyelse med kongeklubben Madrid, der står sammen Perez, klubbens præsident.