Glem Ibra, Diego Costa, Sanchez og alle de andre. Ifølge goal.com er Kante PLs bedste spiller. Læs her hvorfor! 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelseas midtbane spiller har fundet det svært at få anerkendelse for sine præstationen gennem karrieren, men der er nu tegn, der tyder på, at det er ved at ændre sig.

Nok er hans PL-mester, men han modtager ikke al den hæder, som han har gjort sig fortjent til.

På hans nye hold er blevet en nøglefigur, der spiller hver kamp fra start. Han har styr på midtbanen og styrer den med hård hånd. Han holder sågar den rutinerende spanske stjerne Fabregas ude på bænken.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Da Kante valgte Chelsea, sikrede London-klubben sig Premier Leagues bedste midtbanespiller. Den bedste afleverer, en specialist i afleveringer og en fabelagtig fysisk udeholdenhed.

Han er pt. rangere som den femtebedste for afleveringer og seks for berøringer, hvilket viser, at han altid er der, hvor ‘det sker’.

Derudover kan man sige, at Conte bestemt ikke vil miste dét, der Kante så god; hans tacklinger.
Flere end alle andre, har han 266 tacklinger i ligaen,, hvilket er noget af en præstation. Han har også mere til spillet end fysik.

Som tidligere nævnt er han også en fremragende pasningsspiller, faktisk så god han har 88% præcision og hele 1 551 afleveringer i alle kampe.

Kante er 25 år gammel og kommer fra Frankrig, hvor han tilbragte ungdomskarrieren. Klubben hed dengang Boulogne, hvor han tilbragte to sæsoner inden hans røg til Caen.

Her gjorde han det så godt i to sæsoner, at han i 2015 blev hentet af nyoprykkede Leicester. En sæson skulle han bruge i Premier League før han blev mester. Herfter blev han solgt videre til de, måske kommende mestre, fra Chelsea.