Af David Paris 

Tottenham-spillerne Dele Alli og Harry Kane har i en længere periode nu været rygtet til selveste Real Madrid. Handlerne kan meget vel blive en realitet allerede i transfervinduet, der åbner til januar. Real Madrids træner Zinedine Zidane var i går i medierne og udtale sig om handlerne og specielt den sidstnævnte, Harry Kane, er den tidligere franske midtbanespiller begejstret for. Han kaldte ham for Spurs’ vigtigste mand og en ‘komplet angriber’. Derudover fastlog han dog, at engelænderen ikke kommer til hovedstadsklubben i de næste transfervindue.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Dele Alli, der spiller offensiv midtbane for samme klub, Tottenham Hotspurs i London, er også en eftertragtet herre. Flere anerkendte medier, som f.eks. The Telegraph og Goal.com skriver, at englænderen kunne være på vej væk fra Tottenham. Om det er til Real Madrid, er der overhovedet ikke sikkert.

Nu skriver Goal.com dog, at det slet ikke er sikkert, at Real Madrid med præsident Florentino Perez i spidsen, er ude efter Kane eller Alli. I stedet kunne Tottenhams træner, Mauricio Pochettino være en mulig afløse for Zidane, såfremt han ikke vinder titler i Real Madrid i denne sæson.

Tottenhams ejer siger dette om situationen: “Jeg ville elske, Mauricio skulle være vores træner de næste 10 eller 15 år. For virkelig at bygge succes op, har man brug for lang tid. Det er lettere, at bare forlade klubben og blive træner for Real Madrid, for eksempel. Det er en fantastiske klub. Misforstå mig ikke. Men at vinde titler og få succes i Tottenham er en bedrift langt større end at vinde det samme i Real Madrid – og det er Pochettino helt enig i.”

Pochettino var faktisk i søgelyset allerede inden Zidane blev ansat som cheftræner, men man anså ham for værende for uerfaren. Pochettino kan aldrig blive Barcelona-træner på grund af sin tid som spiller og træner i Espanyol og det er en positivt ting for Real Madrid, der indædt ønsker en træner, der vil gøre alt for at slå rivalerne fra Catalonien.